gledaliska-drustva

likovna-drustva

ostala-drustva

13. Avgust 2019

OBVESTILO ZA NAJEM PRIREDITVENIH PROSTOROV

OBVESTILO

ZA NAJEM

PRIREDITVENIH PROSTOROV

Mestna občina Koper je v letu 2019 namenila 7.000,00 Eur za najem prireditvenih prostorov (protokolarna dvorana sv. Frančiška, Gledališče Koper, Pokrajinski muzej Koper), ki jih morajo kulturna društva ob svojih prireditvah sama plačati.

Zveza kulturnih društev MOK, je koordinator glede najema in plačila željenih prostorov. Vabimo vsa kulturna društva delujoča v MOK, da svoje prijave glede najema prireditvenih prostorov pošljejo na elektronski naslov ZKD in sicer Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

PRIJAVE SO MOŽNE DO 30. SEPTEMBRA 2019 OZ. DO PORABE SREDSTEV.

Izdelan bo tudi pravilnik o času uporabe določenega prostora ali več prostorov v enem objektu (Gledališče Koper), ker želimo, da bi bila vsa kulturna društva deležna enake vrednosti pri najemu prireditvenih prostorov. Sredstva morajo biti porabljena do konca novembra zato vas vljudno prosimo, da se čimprej prijavite in si zagotovite termin v omenjenih prostorih, kakor tudi sredstva za plačilo najemnine.

Predsednica ZKD MOK

Darija Krkoč

 

Splošne informacije

Zveza Kulturnih društev Mestne Občine Koper

Cesta Zore Perello Godina 3
6000 Koper
Slovenija

smart phone 031 339 708
mail zkd-mo.koper@siol.net

Transakcijski račun: 10100-0035473477
Davčna številka: 78531675
Matična številka: 5146291

logo mok

Predstavitev - ZKD MOK

Zveza kulturnih društev je zrasla iz bogate dediščine kulturnega delovanja delavsko prosvetnih društev Svoboda in Vzajemnost, prerasla najprej v Ljudske prosvete, nato v Zveze svobod in prosvetnih društev. Sodobno poimenovanje je pridobila na osnovi republiškega Zakona o društvih leta 1986.

 

Zakon je bil popravljen l. 1991, pomembna je izločitev političnega nadzora, nadzor pa je bil po novem dodeljen upravnemu organu skozi postopek registracije. Leta 1995 pa je bil sprejet nov Zakon o društvih, ki je prinesel današnje poimenovanje.

Več ...

Hitre informacije