24. Avgust 2016

Poletni gledališki večeri - predstava Plešejo z d'narjem (Gledališka skupina KD Domovina Osp)

Zveza kulturnih društev MO Koper vabi na Poletne gledališke večere v torek, 30. 8. 2016, ob 20. uri na Martinčev trg v Koper.

Z nami bo gledališka skupina KD Domovina Osp s predstavo Plešejo z d'narjem, v režiji Edite Frančeškin.

Časi so neverjetno težki. Jutra so še vedno pod vtisi tistega, kar smo začudeni in prestrašeni doživeli prejšnji dan, a že so tu novi šokantni dogodki, ki nas strašijo, nam jemljejo moč in zaupanje, vlivajo strah ...

Ker pa upanje res umre zadnje, ga ne moremo samo čakati in se smiliti sami sebi. Smeh je še vedno prvo in učinkovito zdravilo. Že zato, ker s tem pokažemo, da nas ni strah. Ideja za smeh je nocojšnja predstava, katere vsebina je morda v neki ugodni klimi tudi recept za splošno ozdravitev, za spremembo v življenju, za mir in uživanje. Sodelovati pa mora že enkrat tudi botra sreča. Če boste imeli srečo, ki vam jo privoščimo iz srca, boste rešeni vsega, od recesije, razkola družbe, grabežljivosti posameznih prisklednikov, do krutosti vseh vrst v imenu vere. Zadeti morate jackpot ali pa najti kovček, poln denarja. Ne boste sicer popolnoma brez skrbi, a na koncu boste srečni, z novim slogom … razmišljanja (kar sploh ni slabo).

Vstopnina: 3,00 €. Vstopnice bodo na prodaj na dan predstave, na Martinčevem trgu, od 18. ure dalje.
Pridružite se nam, se sprostite ter prepustite smehu ob predstavah.

 

Splošne informacije

Zveza Kulturnih društev Mestne Občine Koper

Cesta Zore Perello Godina 3
6000 Koper
Slovenija

smart phone (05) 627 80 99
smart phone 041 738 957
page (05) 627 12 87
mail zkd-mo.koper@siol.net

Transakcijski račun: 10100-0035473477
Davčna številka: 78531675
Matična številka: 5146291

logo mok

Predstavitev - ZKD MOK

Zveza kulturnih društev je zrasla iz bogate dediščine kulturnega delovanja delavsko prosvetnih društev Svoboda in Vzajemnost, prerasla najprej v Ljudske prosvete, nato v Zveze svobod in prosvetnih društev. Sodobno poimenovanje je pridobila na osnovi republiškega Zakona o društvih leta 1986.

 

Zakon je bil popravljen l. 1991, pomembna je izločitev političnega nadzora, nadzor pa je bil po novem dodeljen upravnemu organu skozi postopek registracije. Leta 1995 pa je bil sprejet nov Zakon o društvih, ki je prinesel današnje poimenovanje.

Več ...

Hitre informacije