gledaliska-drustva

likovna-drustva

ostala-drustva

19. November 2020

Šelestenja z Majo Keuc

Jesenski cikel Šelestenja seli četrtkove video prenose v živo v studio Hendrix Radia Koper. Nocoj bo nastopila Maje Keuc - Amaya z bendom. 

Naslov koncerta “Music SoulFood’’ zajema slovenske skladbe Družinskega ansambla za prosperiranje poezije in glasbe PAPIR, katerega je Maja članica že 10 let, tako kot priredbe soul/rnb/jazz pesmi, ki so nastale vse tam od 60-tih pa vse do danes, skupaj z Majinimi lastnimi avtorskimi komadi. “Music SoulFood” je točno to, kar izdaja že ime samo, hrana za dušo.

 

Zasedbo sestavlja 5 članska ekipa:

Maja Keuc – vokal

Vid Turica – kitara/Bas

Filip Vadnu – kitara

Žan Hauptman – klaviature

Karlo Petrovič – bobni.

 

Video prenos v živo si bo možno ogledati preko Facebook strani Visit Koper, eKoper, Center mladih Koper, JSKD Izola in Koper ter Radio Koper.

Splošne informacije

Zveza Kulturnih društev Mestne Občine Koper

Cesta Zore Perello Godina 3
6000 Koper
Slovenija

smart phone 031 339 708
mail zkd-mo.koper@siol.net

Transakcijski račun: 10100-0035473477
Davčna številka: 78531675
Matična številka: 5146291

logo mok

Predstavitev - ZKD MOK

Zveza kulturnih društev je zrasla iz bogate dediščine kulturnega delovanja delavsko prosvetnih društev Svoboda in Vzajemnost, prerasla najprej v Ljudske prosvete, nato v Zveze svobod in prosvetnih društev. Sodobno poimenovanje je pridobila na osnovi republiškega Zakona o društvih leta 1986.

 

Zakon je bil popravljen l. 1991, pomembna je izločitev političnega nadzora, nadzor pa je bil po novem dodeljen upravnemu organu skozi postopek registracije. Leta 1995 pa je bil sprejet nov Zakon o društvih, ki je prinesel današnje poimenovanje.

Več ...

Hitre informacije