gledaliska-drustva

likovna-drustva

ostala-drustva

19. November 2020

Skok v pravljico z Igorjem Štamulakom

Gledališče Koper je za najmlajše pripravil najbolj zanimivo prigodo, ki jo lahko doživijo - Skok v pravljico z Igorjem ŠtamulakomZ domišljijo, iznajdljivostjo in nekaj pomoči postanejo junaki in junakinje zimzelenih pravljic in slikanic, se pridružijo Igorju na odru in pravljičnim likom dajo priložnost, da oživijo v njih samih. Igorju bodo zato namesto otrok na pomoč priskočili njegovi igralski kolegi Rok Matek, Blaž Popovski in Eva Tancer. Skočili bodo v kostume in Skok v pravljico naredili še bolj zanimiv.

Prva v seriji Skok v pravljico v živo je zgodba Moj dežnik je lahko balon, priljubljene pisateljice Ele Peroci. V pravljici boste spoznali živahno Miško, počasnega Polha in gospoda Klobučarja. Po prebrani pravljici pa boste lahko tudi vi poklicali Igorja ter tako postali pravljični junaki in reševali uganke o barvah, prijateljstvu in klobukih.

Za ogled predstave je obvezen spletni nakup vstopnice. Povezavo do prenosa boste prejeli tik pred predstavo po elektronski pošti, na naslov, ki ga boste navedli ob nakupu. Čas prijave je do petka, 20. 11. 2020. Vstopnico kupite na spletni strani Gledališča Koper: https://gledalisce-koper.kupikarto.si/dogodek.php...

 

Splošne informacije

Zveza Kulturnih društev Mestne Občine Koper

Cesta Zore Perello Godina 3
6000 Koper
Slovenija

smart phone 031 339 708
mail zkd-mo.koper@siol.net

Transakcijski račun: 10100-0035473477
Davčna številka: 78531675
Matična številka: 5146291

logo mok

Predstavitev - ZKD MOK

Zveza kulturnih društev je zrasla iz bogate dediščine kulturnega delovanja delavsko prosvetnih društev Svoboda in Vzajemnost, prerasla najprej v Ljudske prosvete, nato v Zveze svobod in prosvetnih društev. Sodobno poimenovanje je pridobila na osnovi republiškega Zakona o društvih leta 1986.

 

Zakon je bil popravljen l. 1991, pomembna je izločitev političnega nadzora, nadzor pa je bil po novem dodeljen upravnemu organu skozi postopek registracije. Leta 1995 pa je bil sprejet nov Zakon o društvih, ki je prinesel današnje poimenovanje.

Več ...

Hitre informacije