gledaliska-drustva

likovna-drustva

ostala-drustva

10. December 2020

V užitek rokerskim navdušencem koncert Paul Grem

V užitek vsem rokerskim navdušencem nocoj, v sklopu cikla Šelestenj, z vami skupina Paul Grem.

Gre za družbo glasbenikov in prijateljev, ki so že dalj časa prisotni na slovenski glasbeni sceni, a do zdaj še niso igrali v taki zasedbi. Pravi trenutek, predvsem pa skupni navdih sta bila dovolj, da so brata Mitja in Marko Stropnik ter Andrej Rot, Dušan Sagadin Duco ter Patrik Grbac združili moči in se povezali v novo zgodbo.

V četrtek, 17. decembra, ob 19.30 bomo slišali, kako je omenjena koprsko-izolsko-štajerska naveza ničkolikokrat prearanžirane blues rock standarde nadgradila z originalno avtorsko glasbo. V užitek vsem rokerskim navdušencem.

Vabljeni k poslušanju in ogledu ob 19.30 prek video prenosa v živo iz studia Hendrix Radia Koper. Koncert boste lahko spremljali prek Facebook strani Visit Koper, Center mladih Koper, eKoper, JSKD Izola in Koper ter Radio Koper, ki bo poskrbel tudi za brezhibni prenos slike in zvoka.

Splošne informacije

Zveza Kulturnih društev Mestne Občine Koper

Cesta Zore Perello Godina 3
6000 Koper
Slovenija

smart phone 031 339 708
mail zkd-mo.koper@siol.net

Transakcijski račun: 10100-0035473477
Davčna številka: 78531675
Matična številka: 5146291

logo mok

Predstavitev - ZKD MOK

Zveza kulturnih društev je zrasla iz bogate dediščine kulturnega delovanja delavsko prosvetnih društev Svoboda in Vzajemnost, prerasla najprej v Ljudske prosvete, nato v Zveze svobod in prosvetnih društev. Sodobno poimenovanje je pridobila na osnovi republiškega Zakona o društvih leta 1986.

 

Zakon je bil popravljen l. 1991, pomembna je izločitev političnega nadzora, nadzor pa je bil po novem dodeljen upravnemu organu skozi postopek registracije. Leta 1995 pa je bil sprejet nov Zakon o društvih, ki je prinesel današnje poimenovanje.

Več ...

Hitre informacije