gledaliska-drustva

likovna-drustva

ostala-drustva

10. December 2020

Šelestenja: Easy & Friends

Tudi ta četrtek 10. decembra nam bodo večer popestrila Šelestenja. Nocoj bo na glasbenem večeru nastopil Iztok Novak - Easy.

Primorski glasbenik Easy se bo predstavil s koncertom, s katerim nas bo popeljal skozi opus svojih skladb, od tistih iz sredine devetdesetih z albuma Galeb, do tistih, ki so nastale v zadnjem obdobju.

Na nastopu, ki ga bo ob 19.30 možno spremljati prek spletnega video prenosa v živo, ga bodo pospremili glasbeni prijatelji, s katerimi zaključuje svoj drugi album: Marko Hrvatin, Mitja Bobič, Jan Baruca, Simon Markežič in Marko Toškan. Odigral bo tudi nekaj priredb, ki so vsaka na svoj način zaznamovale njegovo ustvarjalnost.

Spletni video prenos v živo iz studia Hendrix Radia Koper boste lahko spremljali prek Facebook strani Visit Koper, eKoper, Center mladih Koper, JSKD Izola in Koper ter Radio Koper.

Splošne informacije

Zveza Kulturnih društev Mestne Občine Koper

Cesta Zore Perello Godina 3
6000 Koper
Slovenija

smart phone 031 339 708
mail zkd-mo.koper@siol.net

Transakcijski račun: 10100-0035473477
Davčna številka: 78531675
Matična številka: 5146291

logo mok

Predstavitev - ZKD MOK

Zveza kulturnih društev je zrasla iz bogate dediščine kulturnega delovanja delavsko prosvetnih društev Svoboda in Vzajemnost, prerasla najprej v Ljudske prosvete, nato v Zveze svobod in prosvetnih društev. Sodobno poimenovanje je pridobila na osnovi republiškega Zakona o društvih leta 1986.

 

Zakon je bil popravljen l. 1991, pomembna je izločitev političnega nadzora, nadzor pa je bil po novem dodeljen upravnemu organu skozi postopek registracije. Leta 1995 pa je bil sprejet nov Zakon o društvih, ki je prinesel današnje poimenovanje.

Več ...

Hitre informacije