gledaliska-drustva

likovna-drustva

ostala-drustva

30. December 2020

Silvestrski večer pri vas doma

Osrednji program najdaljše noči v letu bodo letos popestrili stand up komik Tadej Toš in glasbenica Tinkara Kovač ter godalni trio Laurylin, voditeljske vajeti večera bo imel radijski voditelj in glasbenik Iztok Novak Easy, za piko na i pa bo poskrbel še Dedek Mraz.

Neposredni prenos dogodka iz Gledališča Koper bo potekal na družabnem omrežju Facebook in kanalu Youtube, začetek ob 19. uri. Ogled dogodka bo brezplačen, prijave niso potrebne.

Silvestrski večer pri vas doma je darilo kolegija javnih zavodov za kulturo in znanost Mestne občine Koper (Gledališča Koper, Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper, Osrednje knjižnice Srečka Vilharja Koper, Pokrajinskega muzeja Koper, Pokrajinskega arhiva Koper in Znanstveno-raziskovalnega središča Koper) ter Slovenskega stalnega gledališča v Trstu občanom in občankam Kopra. Prav prek Facebook strani omenjenih zavodov bo moč spremljati dogodek v živo.

Vabimo vas, da se 31. decembra, ob 19. uri pridružite na Facebook strani Visit Koper.

Splošne informacije

Zveza Kulturnih društev Mestne Občine Koper

Cesta Zore Perello Godina 3
6000 Koper
Slovenija

smart phone 031 339 708
mail zkd-mo.koper@siol.net

Transakcijski račun: 10100-0035473477
Davčna številka: 78531675
Matična številka: 5146291

logo mok

Predstavitev - ZKD MOK

Zveza kulturnih društev je zrasla iz bogate dediščine kulturnega delovanja delavsko prosvetnih društev Svoboda in Vzajemnost, prerasla najprej v Ljudske prosvete, nato v Zveze svobod in prosvetnih društev. Sodobno poimenovanje je pridobila na osnovi republiškega Zakona o društvih leta 1986.

 

Zakon je bil popravljen l. 1991, pomembna je izločitev političnega nadzora, nadzor pa je bil po novem dodeljen upravnemu organu skozi postopek registracije. Leta 1995 pa je bil sprejet nov Zakon o društvih, ki je prinesel današnje poimenovanje.

Več ...

Hitre informacije