gledaliska-drustva

likovna-drustva

ostala-drustva

30. December 2020

Zimsko CMKarjenje v januarju

Center mladih Koper je tudi za mesec januar pripravil nekaj zanimivih dogodkov, ki se bodo odvijali prek spleta.

Da mladim in manj mladim tudi v času zimskih omejitev ne bi bilo dolgčas, so v Centru mladih Koper pripravili kar nekaj dogodkov, ki nam bodo krajšali čas prek spleta.

Preko spletne platforme Zoom bodo vsak ponedeljek ob 19. uri na programu gibalne delavnice po Feldenkrais metodi, prvi torek in zadnji dve sredi v mesecu ob 19. uri pa boste prek Facebooka znova lahko spremljali kuharske delavnice z Markom Šinkovcem in Enisom Beganovičem, ki bosta pripravila recepte iz študentom in dijakom dostopnih sestavin.

V petek, 15. januarja, se bo prek Facebooka v živo oglasil komik Marko Žerjal, ki bo mladim delil komično-praktične nasvete, v petek, 22. januarja, ob 19. uri pa boste lahko spremljali spletno potovanje v Peru, Bolivijo ter Argentino.

Več informacij o prijavi na delavnice in ostalih dogodkih na povezavi.

Splošne informacije

Zveza Kulturnih društev Mestne Občine Koper

Cesta Zore Perello Godina 3
6000 Koper
Slovenija

smart phone 031 339 708
mail zkd-mo.koper@siol.net

Transakcijski račun: 10100-0035473477
Davčna številka: 78531675
Matična številka: 5146291

logo mok

Predstavitev - ZKD MOK

Zveza kulturnih društev je zrasla iz bogate dediščine kulturnega delovanja delavsko prosvetnih društev Svoboda in Vzajemnost, prerasla najprej v Ljudske prosvete, nato v Zveze svobod in prosvetnih društev. Sodobno poimenovanje je pridobila na osnovi republiškega Zakona o društvih leta 1986.

 

Zakon je bil popravljen l. 1991, pomembna je izločitev političnega nadzora, nadzor pa je bil po novem dodeljen upravnemu organu skozi postopek registracije. Leta 1995 pa je bil sprejet nov Zakon o društvih, ki je prinesel današnje poimenovanje.

Več ...

Hitre informacije