gledaliska-drustva

likovna-drustva

ostala-drustva

16. Oktober 2014

Večeri smeha (ZAVOD SI-FILM)

Zavod Si-Film in Veneziana se po kar uspešni prvi sezoni se vračata z Večeri smeha, nadaljevali bodo svoje zabavne vsebine v prostorih Case Veneziane.
Letos bodo ponudili veliko uveljavljenih imen, o katerih pa boste izvedeli pravočasno, da si boste lahko zagotovili svoj sedež na dogodku.
 
Prvi večer druge sezone bosta otvorila znamenita in naša Bruno in Giordano. Po dolgem premoru se vračata v akcijo in vas bosta zabavali v soboto, 18. oktobra, v koprski Casi Veneziani s pričetkom ob 19.30 uri. 
V oporo jima bo istrska komičarka Ljuba Miljušević, ki s svojim narečnim govorom opozarja na tegobe slovenske družbe. Predvsem naj se pazijo politiki :)
 
Ampak to ni vse. Vsem obiskovalcem nastopov bodo ponudili še nekaj več: malo žlahtne kapljice in nekaj za pod zob.
 
Vsi imetniki vstopnice pa boste lahko že ENO URO PREJ okušali priznana vina kleti ROJAC (Rojac wines). Obenem pa boste okuse mešali s priznanimi jedmi podjetja LAGRIMAS, ki na prav poseben način združuje mediteransko s slovenskim.
 
Prispevek, ki vključuje nastop, degustacijo in prigrizek znaša:
- do vključno petka, 17.10.: 13 EUR
- na dan dogodka pa: 15 EUR
 
Člani/ce KŠOKa ste deležni popusta ob predložitvi potrjene članske izkaznice za tekoče šolsko leto.
Rezervacije so možne preko telefonske številke 040 422 944 ali preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..">Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Rezervacije zbiramo do petka, 17. 10. 2014.
 
Se vidimo na dozi smeha.
 
Organizatorji dogodka:
Zavod Si-Film in Veneziana.
Pokrovitelja projekta:
Vzajemna in Banka Koper.
Partnerji v projektu:
Zveza Kulturnih Društev Koper, Zveza prijateljev mladine Slovenije - ZPMS, Klub Študentov Občine Koper, Radio Koper in Casa Veneziana.

Splošne informacije

Zveza Kulturnih društev Mestne Občine Koper

Cesta Zore Perello Godina 3
6000 Koper
Slovenija

smart phone (05) 627 80 99
smart phone 041 738 957
page (05) 627 12 87
mail zkd-mo.koper@siol.net

Transakcijski račun: 10100-0035473477
Davčna številka: 78531675
Matična številka: 5146291

logo mok

Predstavitev - ZKD MOK

Zveza kulturnih društev je zrasla iz bogate dediščine kulturnega delovanja delavsko prosvetnih društev Svoboda in Vzajemnost, prerasla najprej v Ljudske prosvete, nato v Zveze svobod in prosvetnih društev. Sodobno poimenovanje je pridobila na osnovi republiškega Zakona o društvih leta 1986.

 

Zakon je bil popravljen l. 1991, pomembna je izločitev političnega nadzora, nadzor pa je bil po novem dodeljen upravnemu organu skozi postopek registracije. Leta 1995 pa je bil sprejet nov Zakon o društvih, ki je prinesel današnje poimenovanje.

Več ...

Hitre informacije